Product was successfully added to your shopping cart.
1 2 3 4 5
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

 

 

PRAVICA DO ODSTOPA

Na podlagi U.L. 98/2004 ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh podjetju sporoči, vkolikor je blago nepoškodovano, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

V slušaju, da potrošnik ne prevzame blaga, mora v roku petih dni od vračila poravnati stroške le tega v višini 15,00 EUR z nakazilom podjetju MNI d.o.o. na TRR ki mu bo posredovan na tel. št. +386 5 7310242. Po tem terminu se prištejejo vsi morebitni stroški za poravnavo.

Opombe in nasveti

Priporočamo, da se v dneh po opravljenem naročilu nahajate v kraju navedenem v naročilu. Vsekakor pošiljka in številka sledenja sta prikazani na strani Sledenje, ko je številka sledenja prikazana pomeni, da je pošiljka poslana. Številke sledenja so ponavadi prikazane po 17:00 uri.

V naročilu mora nujno biti naveden naslov prejemnika, ki prejme blago, poleg vseh ostalih podatkov, kot so telefonske številke in naslov elektronske pošte. V primeru nejasnosti, boste obveščeni.

Čeprav so možne splošne indikacije za kurirje, ni povsem rečeno, da bodo upoštevane, kajti odvisi od prevoznika vsakega posameznega območja. Sledi, da niso garantirane storitve kot telefonski pozivi in urniki.

S sklepanjem naročila oz. spletne pogodbe se sprejemajo vsa pravila naše spletne strani. Prevzema se odgovornost nadzora in preverjanja prihoda lastne pošiljke, kajti po ne prevzemanju pošiljke bo potrebna poravnava stroškov vračanja. Kurir dostavlja okvirno od 9:00 ure do 18:00 ure. Po dveh neuspešnih dostavah pošiljka bo se zalagala v skladiščih kurirja, potrebno bo odblokirati pošiljko. Pošilka gre lahko v skladiščenje tudi, če ni možno plačilo ob dostavi ali ob zavrnitvi prejemnika, ki ni bil za pošilko pravočasno obveščen.

Kontaktirajte naše osebje za katerekoli nejasnosti, skupaj bomo rešili vsako zahtevo.

 

OPOMBE

Nakup v Sloveniji ni možen za fizične osebe. Pravne osebe imajo možnost nakupa le v slučaju, da si same priskrbijo deklaracije živil v slovenskem jeziku.